Her har vi samlet noen tips til deg om hva det kan være lurt å tenke på før og etter ditt verkstedbesøk, slik at vi kan forsikre oss om at du som kunde blir 100% fornøyd og ønsker å bruke oss ved flere anledninger.

-For det første kan det være lurt å be om pristilbud og sjekke med flere verksted før du bestemmer deg, da det kan være store prisforskjeller.

-Det er viktig at verkstedet kan få tak i deg dersom det skulle være noe, så oppgi alltid fullstendig kontaktinformasjon.

-Sørg for å bestille timen din i god tid og sjekk serviceheftet som følger med bilen.

-Samtidig som du bestiller timen ber du om bestillingstid og ordrebekreftelse. Da sørger du for at det ikke oppstår misforståelser i etterkant.

-Når du henter bilen gir du serviceheftet til mekanikeren eller servicelederen på ditt verksted. Da får du et stempel og dermed nødvendig dokumentasjon på at du har utført gjeldene rutiner for service.

-Det kan være lurt å ta vare på fakturaen, da du der finner informasjon om arbeidet som er utført. Dersom noe er uklart kan du gjerne be oss forklare arbeidet vi har gjort.

Foto: Steinar Sortland / Jobb & Næring

-Til slutt kan et godt tips være å kjøpe en motorolje som har samme kvalitet som verkstedet har brukt. Da kan du selv fylle på i ettertid med jevne mellomrom.

Om det gjelder en større reparasjon på en eldre bil, kan du høre om verkstedet har alternative løsninger for deg.

Husk at et godt samarbeid med verkstedet på en måte er en fornøydhetsgaranti, og det er sammen at vi kan oppnå det aller beste resultatet!